Stanley Kubrick live events og emner til festivaller

Stanley Kubrick blev født i 1928 og døde i 1999. Han var en amerikansk filminstruktør. Han blev født i USA, og han døde i England. Man kan fortsat opleve rigtig meget fra Stanley Kubrick rundt omkring i verden, og der finder mange events sted, som man kan deltage i. Man kan eksempelvis opleve Stanley Kubrick: The Exhibition. Det tager omkring to timer at komme igennem denne. Denne udstilling har man blandt andet kunne se på et museum i London, nemlig Londons designmuseum.

Man kan også finde mange filmsamlinger fra Stanley Kubrick, og disse er super spændende at dykke ned i. Her vil man nemlig kunne se de bedste af hans film – og det er naturligvis noget, som de største fans skal tage del i.

Der findes også flere forskellige seminarer sted rundt omkring i verden, der har fokus på Stanley Kubrick, og disse kan man blandt andet få adgang til i både USA og England. Fra tid til anden kan man også støde på, at der finder re-premierer sted fra hans lange og flotte karriere som filminstruktør. Stanley er blandt andet kendt for at være en af filmhistoriens absolut mest perfektionistiske filminstruktører, og det er noget, som man tydeligt kan mærke på de film, som han har instrueret. Særligt filmen The Shining har vundet stort indpas verden over, og der vil fra tid til anden være re-premiere på denne.

Se re-premiere på mange af Stanley Kubriks film

Det er også muligt at se re-premiere på mange andre af Stanley Kubriks film fra tid til anden. Ikke mindst er det også en mulighed her i Danmark. Foruden The Shining kan der også nævnes film som Dr. Strangelove, 2001 Space Odyssey, Clockwork Orange samt Full Metal Jacket and the Killing.

Hvis man er interesseret i at finde ud af, hvad det er for noget musik, der er benyttet til de mange af hans film, så er det også noget, som man kan finde frem til på nettet. Det kan være rigtig spændende at lytte til. Rundt omkring i verden findes også mange mennesker, der diskuterer indholdet i de film, som Kubrik har instrueret, og hvis det er noget, som man har lyst til at deltage i, så kan man selvfølgelig godt det. Der findes nemlig mange seminarer rundt omkring i verden, og fra tid til anden vil man også kunne deltage i forskellige former for quizzer relateret til hans film.

Husk den nationale Kubrick dag

Den 7. marts hver eneste år er det The National Kubrick Day. Det er den dag, hvor Stanley Kubrick fejres. På denne dag er der som regel også Kubrick festival her i Danmark, men naturligvis også i mange andre lande. Her kan man se de bedste af Stanley Kubriks film, og der vil være mange forskellige på programmet. Det er også på denne festival, at Kubrik bliver hyldet som filminstruktør, og der er naturligvis mange gode grunde til, at det er noget, der sker årligt. Danskerne er og har været vilde med Stanley Kubriks mange gode film, og det samme har resten af verden naturligvis også. Det gælder derfor om at sætte et kryds i kalenderen på denne dato, så man kan opleve alt det bedste fra denne gode filminstruktør.

Lån penge – og kom til Stanley Kubrik-arrangementer

Det koster naturligvis penge at deltage i nogle af de mange programmer, seminarer og festivaller vedrørende Stanley Kubrik. Det er ikke alle mennesker, der her og nu har råd til at finansiere det. Uanset om man ønsker at deltage i en Stanley Kubrik Exhibition, et seminar eller en filmfestival, så kan man beslutte sig for at tage et lån til formålet. Det er nemt at ansøge om at låne penge den dag i dag, og hvis man skal bruge penge hurtigt, så kan man eksempelvis vælge at ansøge om et kviklån. Man kan også søge om at få en helt almindelig kredit, for med en sådan behøver man ikke trække alle pengene ud på én gang. Så er det også, at man vil have råd til fra tid til anden at komme af sted til et arrangement med Stanley Kubrik. Det kan være en god investering at låne penge, når bare man også har råd til at betale dem tilbage igen.